We zijn er weer

hey, hallo!

Wij zijn ‘t: Angelique, Christina en Mina. Leuk dat je er bent!

Wat hebben we dat gemist. Wat hebben we jou gemist.

Maar we zijn er weer!

Wel in een ander jasje. Letterlijk. Zoals je ziet, hebben we de website veranderd. Het online magazine zoals je die kende, is niet meer. Je kunt via de blog nog wel veel van de interviews en gastcolumns teruglezen. En komen we inspirerende verhalen en mensen tegen, dan delen we die natuurlijk met jou.

En wat nu?

Het online magazine heeft ons jaren plezier gegeven. We hebben super veel geleerd van al die bijzondere mensen die wij hebben ontmoet.

Maar na een tijdje begon er iets te kriebelen. Dus hebben we de afgelopen tijd veel nagedacht over de vraag Waar worden we heel blij van? En iedere keer kwamen we uit op hetzelfde: verbinding. Om vanuit onze eigen cultuur verbinding te maken met en tussen verschillende culturen.

Cultural Connection

Culturen verschillen onderling niet alleen in eten, muziek of kunst. Cultuur gaat veel verder dan dat. Zoals normen en waarden. Kijk bijvoorbeeld naar de Molukse cultuur. Is er een feestje, dan is er een warme hap. In de Nederlandse cultuur? Mmm, nee. Niet zo vanzelfsprekend.

Normen en waarden zitten diep verweven in iemands opvoeding en zijn niet zomaar te veranderen. Dat hoeft ook niet! We geloven er wel in dat openstaan voor andermans normen en waarden belangrijk is om elkaar en de samenleving beter te begrijpen. En onderling te verbinden.

Dat is wat wij Cultural Connection noemen. En daar is waar onze focus op ligt. Op verbinding.

Cultural Connection is een programma waarbinnen we projecten ontwikkelen waar culturele identiteit en verbinding centraal staan.

daar worden we nou heel erg blij van!

En daar hebben we – met het project Cultural Connection | Wie ben jij? –  al een begin mee gemaakt.

Wat niet verandert, is dat we het super leuk vinden om in verbinding te blijven met jou.

Dus voordat we gaan, een korte vraag…

In welke onderwerpen ben jij geïnteresseerd en zou je daar bij Kasuaris meer over willen lezen?

En natuurlijk zijn we ook benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt.

Let’s connect.

Liefs,

Angelique, Christina & Mina

 

Fotocredits: Oliver Cole

Een simpel gerechtje voor tropische temperaturen: gado gado rolletjes. Warm, koud, om mee te nemen voor een picknick of als tussendoortje. Gezond én lekker!

Liefs, Mina