wie zijn wij?

Angelique

Programmamanager Diversiteit

“Verbinding opent deuren naar een andere wereld. Naar groei en ontwikkeling, en naar nieuwe keuzes vanuit respect.”

Angeliques culturele achtergrond is een mix van Moluks en Javaans. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring als projectleider en coach, en studeert binnenkort af als intercultureel coach. 

Mensen bewust maken van wie ze zijn en waarom ze doen wat ze doen is haar grote drijfveer. Dat begint met verbinding en je hart openstellen voor de ander. 

In 2013 richtte zij Kasuaris op, in eerste instantie als online magazine. Sinds 2019 is Angelique programmamanager Diversiteit. 

Christina

Projectleider Cultuureducatie

“Iedereen heeft een uniek verhaal. Ik vind het belangrijk dat iedereen daarmee mag zijn wie die is en op een gelijkwaardige manier onderdeel uitmaakt van het geheel.”

Christina is pedagoge en heeft werkervaring als professional in de jeugdsector. Haar Moluke en Indische roots vormen de inspiratie en drijfveer voor haar werk.

Ze houdt zich bezig met identiteit, familieverhalen en doorgegeven gewoontes. Gelijkwaardigheid en het delen van kennis en ervaringen is daarbij belangrijk. 

Sinds 2019 is Christina projectleider Cultuureducatie.

Wat betekent respect voor ons?
let's connect

Nederland is zo rijk aan culturen, dat bewustwording van elkaars achtergrond onmisbaar is om als één samenleving verder te groeien. Dat is wat Cultural Connection voor ons betekent.

Daarbij vinden wij de volgende elementen het verbinden waard: geschiedenis, cultuur, zichtbaarheid en identiteit.

Waarom wij dat waard vinden, lees je in ons manifest. Let’s connect!

enthousiaste collega’s

wij zoeken vrijwilligers met een gezonde dosis zelfspot

01

Content redacteur/designer

Je vind je weg op social media. Je bent king van de captions en weet hoe iets op social media te presenteren.

Meer info

Zit je continu op social media? Ben je outgoing en weet je precies hoe je Kasuaris kan laten schitteren? Dan komen we graag met jou in contact.

02

Bloggers

Je hebt een link met cultuureducatie, stapt makkelijk uit je comfortzone en deelt graag je visie.

Meer info

Vind je het te gek om te schrijven over culturele identiteit en ontdek je met plezier andere culturen? Dan willen we graag een keer met je brainstormen.

03

Verslaggevers

Je hoort en ziet alles wat er zich op cultureel(-maatschappelijk) gebied afspeelt in jouw buurt.

Meer info

Door heel Nederland zijn we op zoek naar verslaggevers die ons kunnen vertellen wat er aan leuke en interessante culturele events plaatsvinden.

Contact

3 + 12 =