In gesprek met acteur Karim el Guennouni

Broederstrijd

Op 29 maart jl. gingen we naar Het Klooster in Woerden voor de theatervoorstelling ‘Westerling – Een broederstrijd’. Deze nieuwste productie van Delta Dua vertelt een universeel en herkenbaar verhaal voor iedereen.  De broederstrijd, het liefdesverhaal, het maken van keuzes – met name expliciete keuzes in een hectische tijd waarin het koloniaal bewind in toenmalig Nederlands-Indië aan het einde van zijn tijd kwam en de gevolgen ervan.

 

Twijfels

Heb jij ooit wel eens een beslissing genomen waar je toen 100% achterstond…en nu…nu twijfel je of je er goed aan deed? Hoe ga jij daar mee om? Dat vroegen we na de voorstelling ook aan acteur Karim el Guennouni (o.a. De Varkensfabriek, Shouf Shouf, Fashion Chicks en Koefnoen). Karim is nu te zien in de rol van Westerling in Delta Dua’s ‘Westerling – Een broederstrijd’.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here